Pastelky

Pastelky

Anotace: Tak jsem prováděla arteterapii s dětmi na téma barvy....

Malý dítě a blázen
Prý pravdu vždycky mají
V podvodech v umění lhát
Se tak dobře jako my nevyznají

Dejte dítěti pastelky do rukou
Barevný svět vám nakreslí
Mír lásku žlutou pravdu zelenou
Černou válku hlad a neštěstí

Barevné pastelky v dětských rukou
Na nás smutně žalují
Koukněte černá se často objeví
A děti nerady černou malují

Dejte dítěti pastelky do rukou
Barevnej svět vám nakreslí
Trávu zelenou kytky růžovou
Černou bomby co z nebe padají
Autor Písnička, 24.07.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí