Čekání

Čekání

Anotace: ...

Dopadlo světlo na zem,
tvé srdce vědělo,že jsi můj sen.
Že jsi má láska,můj život,
od tebe dělí mne dálka,ale já nepřestanu tě milovat.

Nepřestanu tě mít ráda každičký den,
a jenom na tebe tiše čekám za oknem.
Vyhlížím tě,těším se na tebe,
pozoruji kapky co dál a dál padají a já doufám že snad přinesou mi tě.

Nechci již dál jen čekat a myslet,
já chci abychom byli spolu a patřil nám celičký svět.
Obejmout tě a dát ti polibek,
já miluji tě,lásku všichni nám musí závidět.

Zatím ale čekám od rána do noci,
každičký den se dívám,zda jdeš po ulici.
Snad již přijdeš snad se již dočkám,
vždy ty mne miluješ a já dál na tebe čekám...
Autor luczinek, 26.04.2008
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To docela jde :o)

27.04.2008 10:40:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí