Srdcoráj

Srdcoráj

Anotace: *

Byl jsem tam,vlastně nebyl
proti sobě stál
neviděl nic než sebe
ostatní v díře pode mnou

prázdnotu vyplnili cíle
přízemní svit měsíční nahradily paprsky
já sám s nahou duší
oblékám se do Tebe

S nadějí na srdcoráj
vkráčím na dno lásky
polykat andělíčky budu
s ďábelskými křídly
Autor Human Shadow, 26.04.2008
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Castiza, Cassandra, prostě Zuzana, Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ať ti nezaskočí - mě skoro jo - ten závěr mě málem, málem dostal.

27.04.2008 18:58:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí