vrať se .....

vrať se .....

Anotace: vzpomínání a prosba zároveň

Ač sama tu sedím, o tobě přemýšlím
a v myšlenkách mých tvé chyby připouštím
důvod, hledám, pátrám a nechci se vzdát
vždyť mám tě ráda a ty mě máš rád.

Tak proč jsi mě zradil a jinam se otočil
já jsem se snažila, to tys náš vztah ukončil
Řekls: "Promiň, miluju tě, ale nejde to dál
ty jsi pro mě vším, co sem si kdy přál
ale láska nám asi není dána."
Říkám : "Sbohem, taky tě mám ráda."

Pak jsme se rozelši, každý jiným směrem
uběhlo léto i měsíce se sněhem,
už je to rok, co naše kroky jdou jinam
ale přece tu sedím a na nás dva vzpomínám.

Nejde zapomenout na to co jednou bylo
na tvá něžná slova Má milovaná vílo,
dávals mi sílu, každý den žít,
mít smysl, proč se probudit.

Od tý doby, nebyla jsem šťasná
i když hodně jich bylo, má představa je jasná
kluka jako ty už nikdy nenajdu
tak vrať se, čekám, koupím palandu

Naše plány, tři děti dům a vila
láska vše dokáže, láska je síla
stačí se vrátit novou šanci nám dát
vrátit čas a spolu se milovat.

Stačí tak málo, jen přijď a řekni zas
Miluju tě a miluju náš čas
miluju a nikdy jsem nepřestal
už kdysi jsem ti své srdce dal.
Autor klajusenka, 26.04.2008
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nessy, ki.ta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím, jak to strašně bolí...

26.04.2008 22:35:00 | ki.ta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí