Komu jsem se rozdala

Komu jsem se rozdala

Anotace: Vyznání městu

Ptal ses: „Budeš navždy mou, jedinou?“
Nemůžu ti říci ano, rozdala jsem se už celá.
Duši noci
Tělo městu.
Nemůžu být tvou jedinou,
když kolem mě stále krouží stíny,
když v bzučení nádražních světel poznávám osud,
když v pištění pozdějších vlaků poslouchám příběhy.
Oddala jsem se celá městu a noci.
Ta .. poezie.. stala se mi jen pouhým nástrojem
Teď už
chápu
vše
co obnáší být Dítětem města
Autor Calypsó, 26.04.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean-Valjean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí