láska

láska

Anotace: .....

Někdy je láska víc než tušíš
ani nevíš jak svou nepřítomností mě mučíš.
Ty scházíš mi čím dál víc
a proto ti tohle chci říct:
Že milovat tě začínám
a štěstí konečně prožívám.
Za to vše vděčím jen tobě
a ty chvíle si uchovám navždy v sobě.
Někdy mám pocit,že bez tebe nepřežiju
však se vzpomínkou na tebe v okamžiku ožiju.
Vždy když si vzpomenu na tebe
chtěla bych tě mít u sebe.
Však dobře vím,že to nejde
ale na tom nesejde.
Když vím,že existujou chvíle kdy můžu tě mít blízko
však jakmile odejdeš je mi po tobě úzko.
Ty zkrátka získal jsi moje lásku
tak nenos na očích pásku.
Ty ani nevíš jak moc pro mě děláš
však asi sám sebe hledáš.
Já chtla bych ti od trápení pomoc
však celé je to pro mě jako noc
já totiž nevím jak
a slzami se mi rozmazává zrak.
Ty víš co tím chci říct
a chci ti ve všem vyjít vstříc
tak jak děláš to ty pro mě
a ani možná nevíš,že znamená to pro mě hodně.
Já snad jednou tohle vše pochopím
a tvou ruku do svých dlaní uchopím
pak budu schopná ti přímo říct jak moc tě miluju
a k životu tě potřebuju.
Já nechci tě už ztratit
a ve tvám náručí bych čas chtěla trávit.
Jedno však nikdy nedopustím
a to,že tě nikdy bez důvodu neopustím.
Ty znamenáš pro mě víc než si myslíš
ale snad mým citům už se nedivíš.
Jednou snad příde čas kdy budem si blíž
snad do tý doby mou přítomnost vydržíš.
Snad pravý čas jenou příde
a aspoň něco z toho co si přeju výde.
To,že tě miluju se nezmění
jen možná v něco menšího čase se to promění.
To však teď není důležitý
protože důležitý je to co máme spolu prožitý.
Vzpomínky na chvíle s tebou už mi nevezmou
a snad ani časem nevyblednou natolik abych zapomněla.
Autor mysicka55, 26.04.2008
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí