když to bolí.......

když to bolí.......

Anotace: Občas si chceme nechat "ubližovat" a prostě je to o tom, že jsme pitomý....

TY, co bolíš.

Stále se snažím,
dát ti co ode mě očekáváš.
A pořád vnímám,
jak se mi odevzdáváš.

Máš ze mě strach,
ale nepošleš mě k čertu.
Někdy po pár deci vína,
děláváš to v žertu.

Strašně se bojíš být se mnou,
ale ještě víc být sám,
hraješ velký divadlo,
ale promiň – já tě znám.

Alkohol otevírá brány pravdy.
A nemá cenu si lhát
Jsem velký sousto,
Který si prostě nezvlád!

Chci od tebe všechno
A ve finále přece tak málo.
Někdy chci, abys byl jen snem
a já bych si oddechla, že vše se mi jen zdálo.

Jindy děkuju Bohu,
že mě tě připsal do knihy osudu,
Mám jednu velkou touhu,
zakázat si vstup do vináry U sudu.
Autor Květa, 25.07.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí