Láska

Láska

Anotace: ........

Má láska je čistá jako padlý sníh,
tak silná, že bez ní nelze žít!
Je tak křehká, jak ve větru svíce,
však nechci bez ní býti více!
Zkus proto mé city vážně brát,
zkus alespoň trochu mě mít rád!
Už nenapadá mě,
co více ti mohu říct,
že MILUJI TĚ křičím z plných plic
Autor luczinek, 27.04.2008
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí