A ty se směješ čím dál víc..

A ty se směješ čím dál víc..

Anotace: co na to říct?...jen tři tečky

Dívám se Ti do očí
tváří v tvář
z tvých zlatých vlasů stoupá
...zář...
mám strach,že mnou
...pohrdáš...
Pak Tvou tvář
zbrázdí úsměv,
ale ten můj pocit
nezmizí...
Jsem jako motorkář
co si přeťal
...míchu...
a hlavně jsem to
nejspíš já,
co je ti teď k
...smíchu...

A Ty se směješ čím dál víííc...
Autor Michelll, 27.04.2008
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Vampiric.Angel, radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí