Tvé stmívání

Tvé stmívání

Anotace: Nemám co dodat... :)

Když Velký vůz
sype na tmavý podnos
zlatavé perly,

když jako hejno múz
kývaj se v měsíční záři,

když se naposled usmíváš...

Ďábelsky lahodné tajemno
s vůní duhové lásky
a černobílý kastelán,

co najemno
broušeným klíčem,
zarudlým od emocí,

končí pracovní dobu...
Autor Anjobi., 27.04.2008
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí