To je konec....

To je konec....

Anotace: ...těžko uvěřit...

Nechtěl jsi mě rozplakat?

Horké slzy derou se mi
z očí...ani se nemusely
snažit, protože ty
se ke mně točíš zády!

Vždy jsem se bála téhle
zrady! Nemůžu proti ní
bojovat!

A nevím, opravdu nevím
jak se mám zachovat...

...Miluju tě!...
Autor Kariš, 28.04.2008
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: niky x), Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadějný nádech, který se ale vrátil zpět k bolestivému, leč prvidelnému dýchání.

28.04.2008 16:35:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí