...TAK JSEM DOMA.

...TAK JSEM DOMA.

Anotace: Možná.Snad.A spolu s mou karavanou přichází velká spousta přátel,starých,i těch úplně nových,a velbloudi a muly mají na svých hřbetech v hrubých jutových vacích naloženou spoustu příběhů....:o)

...Tak Jsem Doma.
*****************

Smutné se příjemně váže s tmou,
jak máš stále vlasy jako len,
rty Tvé slibují: "Neprojdou!",
Jen počkej pár chvil,možná na Říjen,

síla dne bude dávno pryč,
zas nastanou časy soumraku.
Ty ještě nevíš,můj honácký bič
vpíše svou šifru do mraků

a můžeš číst,znaky budeš znát
tolik nepodobné mým veršům,jen
tím si buď jistá,to splním rád,
když kážou mi hory zákonem
Jen prosím,klečím na hlíně,
jenž plní zvolna moje chřípí
vůní,která ve víně
krouží,mluví k Tobě,

Čaruj krásné,tiché zvuky.
Přiřkni dobrý vítr lodím,
kouzlem očí čti z mé ruky,
zda jsem to já,zda se hodím

pro Tvá ústa,jindy mírná.
Proč teď mlčí,zticha jsou a
mě tak bolest nedozírná
ovládne snáz.
Vzpomínkou.
Autor Skywalker, 25.07.2005
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..kde je nám doma?
/ už dlouho zkoumám, jak objekt nevšední
už dlouho, dlouho, celé věky
kde je nám doma? usedni
až k samým břehům mojí řeky
pro naše doma poslední...

27.11.2010 05:59:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí