Hořící dům

Hořící dům

Anotace: ...

Ráno se přece musím probudit,
tak proč se cítím špatně?
Musím starosti zahodit,
avšak řešení vidím matně.

Není již cesta zpátky do skleněného města,
srdce tenhle směr víc nechce.
Pryč musí zachránce vesta,
když oheň odešel sám a velmi lehce.

A popel je již v dálce,
novou láskou odnesen byl.
Pro tebe přišlo to hladce,
v můj životní omyl.
Autor Tiki, 28.04.2008
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí