Srdce

Srdce

Anotace: :)

Jsou tajemná místa na Tvém těle,
jsi stále pro mě tajemná,
chtěl bych říci neomšele,
jsi stále pro mě královna.

Jsou dny teskné po Tvém srdci,
den za dnem mi ubíhá,
uzavřen jak v pevné kleci,
život tiše zkomírá.
Jen rozlet po krajině,
málokdy se naskytne,
rdoušen chladně jak v lavině,
až smrt mi tiše přikývne.
Nastal čas se připravit,
podat minci Cháronovi,
na druhý břeh se přeplavit,
a připravit se na cokoliv.
Těžko je mi v pomyšlení,
že se to ani nedovíš,
že stejně dnes tak jako loni,
o svých nocích klidně spíš.
Probuzení býti zdá se,
otravné a nechutné,
člověk potom sebe ptá se,
o čem že to život je.
Je to o nás Lásko moje,
o tom krásném milování,
srdce je tím pravým zdrojem,
srdce je to, co nás chrání.

Neztrácej ho, víš že bolí,
vždy když se loučíme,
upevni ho v lásce svojí,
než ho zloba propíchne.
Autor Ďábel sám, 28.04.2008
Přečteno 560x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Ctěný pán, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkné...

07.05.2008 22:47:00 | kokina2

Hezké... ale pozor na hrubky! Ubýhá opravdu nevypadá hezky :)

28.04.2008 23:05:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí