Vír

Vír

Anotace: divnej konec

Ve víru myšlenek
ztrácí se smysl
čehokoli na světě
kapky purpurového deště
omývají mysl
bláznivou a zmatenou

sen vytržený z kontextu
ztratil náhle balanc
na visutém laně

tma reality požírá
naivní bláznivou myšlenku
jako dračí hlava
bez lítosti, neúprosně

padá do kanálu strastí
nenávratně

ztrácí se v nekonečnu
jako malý vystrašený dítě
co nenašlo cestu domů
a v koutě teď pláče
v zoufalé naději
a hluboké závěji
svého vlastního svědomí.

duhová spirála
spolkla kvítky májové

nezbylo vůbec nic
z jedné zvláštní lásky

je konec
odcházím
Autor mňousek, 28.04.2008
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Liv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď přijde ten pravý máj, takže...zase může dojít ke stejnému nebo jinému jevu. Ovšem je fajn o tom psát. Bylo mi tu dobře,tak to je dobrý, ne?

28.04.2008 23:51:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí