Vražda mojí lásky

Vražda mojí lásky

Anotace: je po všem....

Měla jsem lásku
a ona mě uvnitř hřála,
měla jsem tebe
a moc jsem se bála.
Ale bylo to i krásný
i když jsem veselá nebyla,
já ale svou malou lásku zabila.

Já prý tě jen využila,
než trápit tě-radši mrtva bych byla.
Tak jsem teď mrcha,
co její já před ní prchá...
Autor Mazlinkaa, 29.04.2008
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí