Krocení

Krocení

Anotace: když se z lásky stává zvyk a z milování prostocvik

Kočí Velkého vozu pohnul bičem
nadzvuková touha rýsuje nebeský vykřičník
a turbomotory našich duší
dojíždějí k další obrátce

Od této chvíle
se líbáme zásadně doma
a ne moc vášně
a výhradně antikoncepčně
a vůbec - škoda času
jenže já jsem dál plný zlozvyků
stále tě tvořím
z vůní a dotyků
když magnetické čáry tvého srdce
mně trhají lehce zápalnou kůži
takže končím jako splašený meteor
v atmosféře tvojí pleti
a strážní andělé mají plné ruce práce
ti tvoji
už teď na mne občas blýsknou
zbraní nezájmu ve tvých očích
ti moji
celé noci fačují rány
od ostnatého drátu odmítnutí
utahují obojky zvířatům
dychtícím po tvém mase
a krotí
provždy krotí

Prolezlý kdejakým zlozvykem
ještě tě volám a líbám
nespisovným jazykem
Autor zef, 25.07.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí