Vyznání

Vyznání

Anotace: Ano....já miluju...

Ani nevíš jak moc pro mě znamenáš,
nikdo nevidí tu krásu,co v sobě máš.
Líbí se mi ty kvítky po obočím,
jsi květinka, když přivoním si, tak se točím.
Chci lásku ti dát
a od tebe ji dostavat
a stebou se smát,
jenze musím furt před něčím utíkat...
Autor Mazlinkaa, 29.04.2008
Přečteno 790x
Tipy 3
Poslední tipující: AngelJane, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí