štěstí

štěstí

Anotace: Láska je štěstí

Jsi jediná co poznala sebe,
dotekem lehčím než vánek
měl jsem být
chtěl jsem jen tebe
teď zas musím jít.

Probudil ouhu, nastal čas lásky
prorok se nespletl
můžem jít dál.

Děkuji za chvíle, památku vrytou
do kůže voňavé...

Jdu městem,nevidím domy.
Jdu lesem nevidím stromy.
Zahledím se k oblakům nevidím nebe.
Ať hledím kamkoliv,vidím jen tebe.
Autor Rbb, 29.04.2008
Přečteno 666x
Tipy 13
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Myrja, anatantal, Meriel, Belmon, Oči, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je pěkná. X

30.04.2008 10:05:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí