Dilema

Dilema

Anotace: ...láska

nemlč na mě
střelkami svých očí
křísla nám o sebe srdce
a já Tě mám tolik -
samota

brnk
brnk
brnk...

Bůh polil svět černou tuší
a všechna stébla trávy na zahradě
zadržují dech
jen cosi chrastí
když mi v hlavě
přeskakují výhybky

kymácím se
buď mojí kotvou
lehni si do mě
a šeptej mi
obsahy dětských knížek

zatím jsi jen skeleton
v představách mě děsíš
a já Ti potom říkám nesmysly
o tom
že Tě nechci

rozpíjím se
v každé svojí slze
- tolik tváří
neunesu

po zádech mi špacíruje mráz
labužník
služebník smutku
na hraně večera a noci
čelem o stěnu tlouci
květiny tesat z kamení
jsem svoje privátní zranění

netuším
jak Ti to sdělím...

...když nejsi...
Autor Bjanka, 29.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Churry, /cnz/, PoeziGirl, Ariella13
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím...

30.04.2008 10:32:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí