Strach

Strach

Anotace: Je o strachu,který v sobě nosím.Je to strach z toho,že ztratím svého kluka,který je až v Anglii,láska na dálku je tak těžká...a tak křehká

Moje láska je tak silná,
Tak čistá a tak neomylná,
S láskou však roste i strach můj,
Já chci Tě mít stůj co stůj,
Bojím se však, že jednou Tě ztratím,
A že k bludnému životu se vrátím

Ty spíš,ale já jsem vzhůru,
A prožívám svou noční můru,
Jsem vzhůru přemýšlím nad tím,
Co stalo se mezi náma zatím,
A přemýšlím co bude dál...

Říkáš ,,Kdo by se toho bál?´´

Ano,já se bojím
A proto tu pořád stojím
Stojím u okna a dívám se ven
A potichu sním svůj tajný sen
Nechci Tě zas‘ znovu ztratit
Musíš se mi lásko vrátit!
Autor Fontinalis, 25.07.2005
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí