kde se bere láska??

kde se bere láska??

Anotace: jen tak o lásce

kde se bere láska ??

to měsíc v zářivé noci
otvírá milenců kouzelné oči
šeptaná slůvka,budˇ jenom má
ty zase posbírá tajemná tma

osud a čas už nápoj vaří
milenců oči tak krásně září
radost posbírá dotyky dlaní
naděje přimíchá ranní svítání

horké polibky přisype touha
milování šeptá ať je noc dlouhá
už nese nápoj jim vlahý vánek
a láska zdá se jak sladký spánek

takový nápoj, ten srdce pije
a lidské srdce tou láskou žije
pro tebe srdce mé chce bít
s tebou chci tu lásku žít...
Autor oli, 25.07.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Takové vyznání bych brala.

13.09.2005 09:56:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí