Smutné dny

Smutné dny

Anotace: .

Smutný den nastal
já ptám se proč?
Jsi tam a já tady
zamotán do pavučiny lásky

Sen proradné noci
krev prolitá v bílém
loď odplouvá, já se ptám
proč jsi tam a já tady.

Nápadně modrá obloha
šeptá mi vítr jméno tvé
kapka za kapkou stéka po tváří
je jiné tě znát a nesmět si stebou hrát.

den za dnem
krok za krokem

Bůh dal vám darem moudrost vaši,
nedal vám křídla
Bůh dal vám darem učenost
posílá andělíčky,
děkujte Bohu dejte ruku
nejen lásce i těch
kdož bez lásky jsou.

Před tebou je mnoho cest
jak sama víš nejlíp,
ale jen jedna je správná.
kterou si vybereš?
Kterou přijdeš do svého srdce?
Labyrintem jsi prošla.
Úzkost velkou budeš mít v srdce
srdce ti ztvrdne, jako kámen
jestli chceš lásku lehkou
neboť nelehká je ta pravá -odpusť

Kruh se uzavírá
mysl uvolnit máš
chtíč tě musí vest
děvkou večera se musíš stát
chtěna musíš být
kruh se uzavírá.
Autor Rbb, 30.04.2008
Přečteno 686x
Tipy 16
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, anatantal, Ztracená Tereza, Meriel, Psavec, Belmon, Oči, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná, hezká.

30.04.2008 10:06:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí