Víš

Víš

Anotace: Začátek?

Láska.
Všechno, co jsem kdy chtěla.

Těším se,
já z Tebe asi oněměla.

Chci se Tě zeptat,
jak se jmenuješ?

Né, já to vím. Ale jak Ti to vysvětlím.
Já o Tobě, Honzíčku, už dávno sním.

Jsi ohromen?
Nebo vše víš?
Zdržela jsem se v minulosti
a na cizím plese, víš.

Teď šeptám,
mlčím raději.
Zatím to držím v utajení.

Neubírám tomu energii, víš.

Děkuji Bohu, andělům a sobě,
že našla jsem cestu k Tobě.
Autor Oči, 30.04.2008
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: kouzelníček, Rbb, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za myšlenku a pocity.

01.05.2008 11:48:00 | NikitaNikaT.

dost odflákle...

30.04.2008 17:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí