Létám s větrem

Létám s větrem

Anotace: ...s láskou pro krásu

Propouštím své tělo andělům,
ať na křídlech ho odnesou do dáli,
nepřipouštím smrt, věřím nekonečným dnům,
ale jednou, jednou se pokloním poslednímu králi.

Své srdce do dlaně nebeské krásky,
pomalu vkládám, nechci ho v sobě,
nevěřím v jarní květy, nekonečnost lásky,
dávám ho lidem, nejen, lásko má, tobě.

Duši, tu černou věc uvnitř těla,
zahrabávám do houští měsíčních lesů,
kde láska, jen mladá láska je ještě smělá,
ve večerních šatech v říši bohatýrských plesů.

V říši pohádek,
kde konec je začátek,
v říši pohádek,
kde šťastný je paroháček.

Rozpouštím barvu své kůže,
ve svěcené té nejvěrnější vodě,
předávám sílu svou, své múze,
jednou, jednou obracet se budu v hrobě.

Létám s větrem jak plamínek svíčky,
pod noční oblohou, kde hvězdy nečekají…
Autor Láďa, 30.04.2008
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Lexisa, Bíša, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem ráda, že sem si tohle mohla přečíst...že je krásná víš, byla pro TO psaná...

10.05.2008 18:13:00 | Lexisa

Život je někdy hořký...

01.05.2008 21:43:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí