Již patříš jinému

Již patříš jinému

Anotace: ...

Již patříš jinému,
dávno to vím,
jen srdci svému
to nevysvětlím...

Stále jen šeptá si
jméno tvoje
a děsí se krásy,
jíž do závoje
jednou ukryješ,
vím,moje nebudeš...

Tvé polibky mi nepatří,
jen ve snech ti je kradu,
nežli se rozjitří
jablka v stinném sadu,
jsou pro mě nejsladší
a mně to nestačí...

Oči tvé taky láskou se lesknou
a nebo zase pouze sním,
motýlí city,vzlétnou a zesnou...
Zůstaneš navždycky už s ním?
Já věčný vězeň svého citu,
láskou jsem zaplál pro kometu...

Nechci tě nikdy vidět plakat,
tvé štěstí budiš štěstím mým,
dál na tvůj návrat budu čekat
a nepřijdeš li alespoň vím,
že šťastná jsi a tak i ve mně
zaplane věčné světlo vě tmě...
Autor Akrij8, 30.04.2008
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Ariella13, Simísek, Duhová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherné, krásně zveršované, a moc hezky vyjádřené pocity... Škoda, že tak smutné :(

17.05.2008 08:47:00 | Ariella13

krása...

01.05.2008 19:23:00 | Simísek

je to trochu smutné...ale nádherné...
kdyby tohle někdo napsal pro mě...vážila bych si toho...moc se mi líbí..!

30.04.2008 22:24:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí