Ghost Love Score

Ghost Love Score

Anotace: .....

mlčením si dláždím
cestičky do tmy
s odlesky
svítilen pod stromy
za záclonou

teď

putuješ bříšky prstů
po mé tváři
bez vyznání
se dotkneš rtů
hlavou jako kometa
otázka prolétla
proč se bráním?

noc vzdychla
do mých vlasů
na kůži barvu Měsíce
přeji si velice
ztratit zbytek času

s tebou

a vyměnit světy
na obloze
za ty, co letí
ve tvé touze
pod víčky

řasy se zachvěly
zas trochou soli
už všechny obavy
do kouta postavím

a odejdu
s tebou
Autor Verena, 30.04.2008
Přečteno 460x
Tipy 19
Poslední tipující: Myrja, Raduzk, jedam, Kanzy, hanele m., Bíša, Danah, NikitaNikaT., Psavec, Lucyane, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní...líbí...

02.05.2008 20:02:00 | jedam

nádherná, taky vášnivá a taková sametová..chtěla bych jí takto prožít

01.05.2008 17:48:00 | Danah

Lehoučká, docela milá básenka.

01.05.2008 10:35:00 | NikitaNikaT.

krááásný...:-)

30.04.2008 23:50:00 | Lucyane

...je tam dost zajímavých věcí.

30.04.2008 22:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí