Proč vůbec existuju?

Proč vůbec existuju?

Anotace: O stýskání. Láska na dálku a má bezmocnost a beznaděj.

Kdy přestane konečně ta smůla?
Kdy pomine ta noční můra?
Tak kdy začnu opravdu žít?
Už nevím, co dělat, nebo kam jít...
Vždy, když se snažím ať se to zdaří
Tak něco příjde a vše se zmaří
Už fakt nevím co dál
Chci křičet, ta bolest...ten žal...
Já už to fakt nevydržím
Snažím se, však slzy nezadržím
Jak dlouho ještě čekat mám?
Já jsem sama, i Ty jsi sám...

Nedaří se mi vůbec nic
A bolest vlévá se do mých plic
Špatně se mi dýchá
A žal mě v srdci píchá
Nedá se to lépe popsat
Už nemůžu ani tohle dopsat...

...tak proč vůbec existuju???
Autor Fontinalis, 30.04.2008
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Lucyane, Xindy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Xindy, děkuju za komentář :-) A přeju hodně štěstí.

30.04.2008 23:38:00 | Fontinalis

Ani nevíš, jak moc ti rozumím.. Taky mám lásku na dálku.. A ta básnička je fakt hezky napsaná.. :)

30.04.2008 23:34:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí