Promiň

Promiň

Anotace: ...

Odpusť mi, prosím, tu krutost, tu zlost
Tohoto trápení mám už fakt dost
Mám jen strach, co bude se dít
Celou noc neusnu, budu jen bdít
Zase ta bolest, zase ten žal
Už zase nevím, jak mám jít dál

Máš to tak těžký a já jsem zlá
A ty jen děláš, to, co se má
Z bolesti, ze vzteku, z lítosti
Říkám ti tyhle blbosti

Ty ses tak snažil
Na tváře líbal
Jemně mě hladil
Smutně se díval

Já byla protivná, byla jsem zlá
Tak už mi odpusť - vina je má

Já mám jen strach, že ta zlá doba
Udělá peklo...rozdělí oba
Proč to tak je? Kdo nás proklíná?
To dobré končí a špatné začíná (???)

Já jsem tak smutná a tolik se trápím
Snad ti tu lásku zas někdy vrátím...
Autor Fontinalis, 30.04.2008
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Woski, Ctěný pán, Castiza, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná.

01.05.2008 10:28:00 | Psavec

Povedené... chtěl bych být adrasátem:)

01.05.2008 00:03:00 | Ctěný pán

moooc krásná, jen blázen by neodpustil!! ;-)

30.04.2008 23:42:00 | Castiza

...pěkně veršované,pochvala :-)

30.04.2008 23:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí