Proč jsi mne opustil??

Proč jsi mne opustil??

Anotace: Inspirovalo mě to kvůli škole, bo učitelka po nás chtěla vymyslet pár veřšíků k probírané látce....

P je jako píseň krásné,
R je jako vzteklý pes.
O je jako slunce jasné,
Č je jako česká ves

J je jako být si jistý,
S je jako s osudem..
I je jako zvadlé listí,
které hyne každým dnem..

M je jako milovati
N je jako nenávist
E je jako nedoufati,
že si můžeš býti jist.

O je jako slunce jasné,
P je jako píseň krásné.
U je jako v díře temné,
S je jako s osudem.
T je jako, že jsi ve mne.
I je jako zvadlé listí
značící, že už nebudem
L je jako láskou jistí,
to spíš i s tím osudem..
Autor Castiza, 30.04.2008
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Laivindia, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...první tři odstavce 1
poslední -2 ......odevzdat učitelce :-)

30.04.2008 23:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí