Věčně

Věčně

Anotace: To, co vyprodukovalo moje vákuum o citu ze všech nejcenější

Věčně,
jako vlny omívající břehy moře,
jako vítr zvedající podzimní listí.
Tak dlouho přestat nemůže
ten, co na tebe myslí.

Proto
věnuj mi pohled jediný,
byť krátký jako blesk.
Jen jediný úsměv nevinný,
chci vidět v tvých očích lesk.

Jsi mé světlo na konci tunelu,
vždy si na tebe vzpomenu.
Když vstávám i jdu spát
a proto měj mě rád...
Autor Kelly Lattinová, 01.05.2008
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

s těmi vlnami a větrem - to je moc krásné přirovnání! Líbí se mi.

12.06.2008 21:50:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí