Večer u okna...

Večer u okna...

Anotace: Co se stane, když se člověk nudí...

Sedím a pozoruju
drobné kapky deště,
padající ještě
na okno nad stolem.

Jak světlo lampy z nich,
dělá hvězdy v tvých očich,
když přicházíš
ráno za mnou...
Autor Kelly Lattinová, 01.05.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí