Takový by měl být

Takový by měl být

Anotace: Podivate se mu do oci a vite ze prave takove chcete, aby se na vas divaly. Stiskne vam ruku a vy vite, ze prave takove ruce chcete porad drzet...

Takový by měl být

Takové oči by měl mít,
co se rozzáří, když mě spatří,
v kterých měla by stále jiskra být
a jejich pohledy jen jediné patří.

Taková, ať má ústa,
tvar i barvu k zulíbaní.
Pokaždé sladká a čistá,
taková, co ve smutku zachrání.

Takový úsměv by měl mít,
že když se podívám,
říkám si,že jen musím snít.
Úsměv, kterým si srdce zahřívám.

Takový humor a smích by měl mít,
co vždy rozesměje celý svět,
který musí i krystal ledu rozpálit,
přitom nemusí říct ani deset vět.

Kdyby tyhle ruce měl,
něžně a přece silně tisknout,
v jistotě by ty mé držel
a k jeho hrudi by mě měly vinout.

Prosím,ať mu patří vždy tohle srdce,
které zná lásku, odpuštění i žal,
srdce, které miluje vždy tak prudce,
že by mi svou lásku vždy dokázal.

Takový by měl mít v tanci postoj,
chytit dívčí tělo jako do klece,
aby vždy uvěřila jeho slovu „neboj“,
protože není možnost spadnout přece.

Kdyby takhle uměl tančit,
cítit hudbu jako v oblacích,
tisknout a jen sobě patřit
nedívat se po jiných tančících.

Přesně takový jako ty ať je,
kterému bych dokázala sebe dát,
odvést ho do nepoznaného kraje
ale ze všeho nejvíc úplně milovat.
Autor Juřinka, 01.05.2008
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí