Na dně jezera

Na dně jezera

Anotace: až tam dole ve tmě...

V dubové truhle v tmavé hlooubce
je zamčené jedno zlomené srdce.
Je ukryto před krutým světem,
ukryto před láskou a bolestí.
Přežívá jen se slabým tepem
a každým dnem je slabší.
Čeká, až přijde jeho poslední den,
den, kdy už skončí jeho krutý sen.
Patří dívce, jež si ho vyřízla z těla,
nožem ostrým jako břitva.
Pro lásku o kterou přišla, kterou měla.
To srdce předtím srdce prosilo,
aby jenom pro něj tlouklo, žilo.
Teď už ale pomalu umírá,
umírá, protože milovalo,
protože lásku v sobě mělo.
Autor Broken.white.wings, 01.05.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Ten_bez_přezdívky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čeuče....ty máš asi odně zlomený srdíčko vid...

07.06.2008 11:42:00 | Ten_bez_přezdívky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí