s Tebou...

s Tebou...

Anotace: ...

štěstí je vrtkavé
snad postojí na chvíli
snad se mi neztratíš
ve víru života

chvějí se poplašně
má křídla motýlí
jen ať se nevrací
ta proradná samota
Autor En, 01.05.2008
Přečteno 492x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyle, Belmon, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí