Růže

Růže

Anotace: už ani nevim v jakém rozpoložení to vzniklo...pravdou ale je, že když jeden chce a druhý ne...mrzí to někdy oba...

Růže

Poražená bez sebemenší ztráty krve
Jako kdysi tenkrát dávno poprvé

Polomrtvá živou hanbou studu
Jako z filmu - some strange woo-doo

Osud jak trn ze zvadlé růže vůle bodá svoje "měl bys"
A trhá zbytky soudu jak papír smečka nenažraných krys

Tak si mě vem! A sedři ze mě kůži
Nezahořknu. Už ne. Jen zvednu svoji růži -

Až přijde čas a skončí tvoje povedená show
Já opět mlčky zbitá odkráčím za svou samotou

Nepochopí. Nikdy. Nikdo. Nic.
Chci jen tu růži a nic víc.
Autor annike, 01.05.2008
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, obyčejná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí