Sladká dívko

Sladká dívko

Anotace: Opět o dívce, která se mi líbí.

Tvé tělo hraje všemi barvami,
roztančíš své ladné kroky,
sladkým pohledem mě uhraneš,
sametově krémové jsou ty tvé oči.

Když tě spatřím v dáli,
srdce se mi zastaví,
vidím ty tvé jemné křivky,
pohledem mě zamrazíš.

Cosi na mne roste,
oproštěně se to dívá,
pohyby mé sleduje,
a se mnou to lomcuje.
Volám dost toho divadla!

Láska mívá pevné ruce milující,
ale milostná hra se s mým rozumem stýká.
City probíhají a probleskují,
srdce se mi svírá…

Martinec Vlastimil
3. Července 2005
Autor Chore, 26.07.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sametově krémové oči:o) vzpomněla jsem si na nádhernou světle hnědou barvu, jakou má čokoláda. Zní to krásně

21.09.2005 11:51:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí