My a máj

My a máj

Anotace: Inspirován krásným měsícem..

Jdeme květů plnou alejí,
jako bychom rájem šli,
s májem nás city zahřejí,
teď z cesty bychom nesešli.
Je to jako božský nektar pít.

Dvě ruce mají vazbu lásku,
sevřené jsou jako ústřice,
Amor získal další zakázku
pro nás dva - klienty chtíce
celý život jen tak snít.

Pro ten pocit dnešní,
kdy jsme sobě zase blíž,
pro ten okamžik pod třešní,
kdy mně z lásky políbíš.
Tehdy stojí za to žít.
Autor Gazda, 01.05.2008
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí