Jsi ...

Jsi ...

Anotace: jsi můj milostný tepoloměr

Jsi slunce, co nad hlavou mi svítí,
jsi motýl, co chytil mě do hedvábných sítí,
jsi měsíc, co ozáří mou tvář,
jsi hříšník, co s pláčem kleká na oltář.
A prosí....
Jsi cesta do mé duše.
jsi šíp vystřelený z kuše.
A hoří...
Máš pohled uhrančivý
a ústa dětsky milá,
jsi šelma, ale roztomilá.
Jsi čajová růže,
co každé ráno oslnivě voní,
máš šarm a eleganci divokých koní.
Jsi moje kometa, co pořád mění směr,
jsi můj zázračný milostný teploměr...
Autor Mische, 23.09.2004
Přečteno 3100x
Tipy 3
Poslední tipující: confused.princess, Janieneka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí