V kruhu

V kruhu

Anotace: člověk pobíhá, hledá cestu ven, nedýchá

opět jsem se rozhodla vrátit na cestu tvou,
opět jsem se nechala omámit vůni tvou
jsi sám, samotný kouzelník uvnitř světa
v kruhu polapen, kdo zná cestu ven?
měly by se snad zeptat tebe??

kéž můj kruh se ještě neuzavírá,
stále cestou do nekonečna chci jít ,
s tebou po boku,
jsem opětovně v kruhu tvém a táhneš mě dál,
chci jít s tebou k nebesům,
po hvězdách se procházet a tajemství znát,
neb spěchat se nemá
Autor Meriel, 02.05.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., obyčejná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí