Sen?

Sen?

Anotace: Když člověk prožívá štěstí, říká si:"Není to jen sen?"

Už svítá,
rodí se nový den,
a mě se stýská,
jako každý den.

Slunce paprsky hladí,
jako, když jsme spolu,
a Tvé ruce mě něžně hladí.

Slunce už na obloze hřeje,
a stále Lásko spolu nejsme!
A ptám se, kdy mě Tvá náruč opět zahřeje?

Slunce už zapadá,
a stále na Tě vzpomínám,
kde Tě Lásko mám?

Už je dávno tma,
všechno šlo už spát,
stále se mě stýská,
nechci se Tě vzdát.

Už opět svítá,
Tvůj polibek mě ze sna vítá,
něžně mě pohladíš,
a do ouška zašeptáš,
Lásko miluji Tě!
Autor Mates76, 02.05.2008
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná básnička...

04.05.2008 10:45:00 | hańula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí