Má i tvá...

Má i tvá...

Anotace: Jak to bylo už to nikdy nebude...

Měla jsem tě nadosah,
Ten moment už odvál prach.
Mé srdce rozpadá se samotou,
má duše se halí temnotou.

Byl jsi jen přelud,
Jen svíčka v kruhu světla,
V tu chvíli byl cítit chladný nádech tepla.
Byl jsi jak modla v chrámu ateistů,
Jak akát v aleji růží bez stran listu.

Měl jsi mě nadosah,
Ten moment už odvál strach.
Tvé srdce drží dohromady,
Postrádá tak jakékoli vady…
Autor Ev4ever, 02.05.2008
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Gothic.Princess, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádherné! Moc pěkné obraty, zajimavá spojení, mě se to moooc líbí! :)

02.05.2008 14:56:00 | Franceska.Darness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí