Zázraky .. x(

Zázraky .. x(

Anotace: Musela jsem to ze sebe zase dostat ..

Slzy mě pálí, já nevím jak dál,
proč je to on, kdo srdce mi vzal?
Chci být šťastná v novém vztahu,
však hlavu mám plnou strachu.
Strachu jelikož vím, že je tu jiný,
krásný, hodný, vtipný, milý..
Nalhávám si, že je to vše v pořádku,
předstírám že v srdci tě mám jen jako památku.
Kéž by to pravda byla a já konečně uvěřila.
Věřila bych ve mě a jeho, tebe bych vymazala ze srdce svého.
Konec všem slzám a tajným snům,
proč se bojím, že nebudeš nikdy můj?
Jsem si tím jistá, v zázrak jen věřím,
na tvou blízkost se smutně těším.
Předstírám, jak lhostejný mi jsi,
však přeji si ať se zázrakem staneme MY!
Přání však plnit se nedá,
ty krásný anděli, srdce mé tě hledá ..
Autor Skořicová princezna, 02.05.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Estefania, mamina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

03.05.2008 19:35:00 | Skořicová princezna

moc hezké... a úplně ti rozumím, prožívám něco podobného...

03.05.2008 18:26:00 | Caracol

Je to hezké Skořicová princezno :)

03.05.2008 11:00:00 | obyčejná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí