Proc????

Proc????

Anotace: zajimawe

Proc me ty hajzle takhle trápís,
Proc nenechas me spat,
Proc porad me jen svadis,
A proc jen beres a neumis dat!
Proc slibujes mi lasku,
Proc mi lzes,
Ta laska visi na provazku,
Proc nekam se nezamknes!

Proc trapit se mam,
Proc miluji Te,
Proc nechces pokoj mi dát,
a proc proklínám Te.
proc jsi hajzl a do srdce vrázís mi dýky,,
kricim tahni a vim,ze neuslysim diky,
ode me uz neuslysis nikdy nic,
klidne si kric z plných plic!
Autor Markéta007, 03.05.2008
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Isquieasuus, Stoneman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to divný, ale holky občas milujou hajzly i když ví, že jsou hajzlové...

28.04.2009 21:01:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí