Psí láska.A ta naše?

Psí láska.A ta naše?

Anotace: Nic moc...je to spam,ale psaný od srdce...Pro toho,koho miluju,i když vím,že na tenhle web asi nikdy nezavítá a nikdy to číst nebude.Doufám že to co k němu cítím vidí a ví o tom,že mi není lhostejný...MILUJU TĚ,at jsi kde jsi a s kým jsi...nejde to změnit

Psi v lásce nikdy nelžou,
to jen lidé občas selžou.

Snad to není tvůj případ,
chtěla bych pro tebe dýchat.

Proč tedy mohu jen kýchat,
u srdce mě musí píchat.

Proč?
Jsi totiž s ní.

S tou cos neměl rád si pořád,
to se nám muselo stát.

Nechci tě do ničeho hnát a nutit,
chci s tebou nemožné kutit.

I když to musí být potají,
at si lidé co chtějí říkají.

Na ně já nedám,
všude tě hledám.

a hledat stále budu,
i ve vinnném sudu.

To díky mému pudu,
tě stále milovat budu.

Tak proč tedy nemůžeme být spolu,
já když vidím tě sní,padám na zem dolu.

Měla bych tě nechat být,
sama cestou života jít.

O jiném princi snít,
krásně s nim žít.

Trápíš mě ty,trápím tě já,
proč z tebe a mě nemůžou být dva.

Stále jsem sama a ty s ní,
zůstane to tak i Pán bůh to ví.

Tvé černé vlasy,
připomínají ty časy.

Kdy jsem tě hladila,
ty jsi mě hladil.
Autor Rošták Domča, 03.05.2008
Přečteno 369x
Tipy 12
Poslední tipující: Castiza, Onqa, RayT, zzlatý, Xindy, Danah, laura3, estrellita, igniss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezounká básnička, ukrývá v sobě spousty nesplněných snů..

02.10.2008 11:10:00 | Castiza

Psí láska vs. láska pod psa... :) Je to moc pěkné a ještě jednou k něčemu takovému napíšeš, že je to "spam", najdu si tě a umlátím!!! :-D

11.05.2008 16:38:00 | RayT

Hezké...

08.05.2008 20:31:00 | zzlatý

?! Pici, já ti dám takovej spam, že ti bude blbě!! Je to náhodou moc hezká BÁSNIČKA! "Taková srdceryvná"...

04.05.2008 20:32:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí