Srdce mě přemohlo

Srdce mě přemohlo

Anotace: Ani nevím jestli úplně tak básnička, jako spíš plynutí mých myšlenek,který jsem jen převedla do textu..

Proč jsi se mi do očí dlouze díval?
Proč jsi mě vlastně vůbec líbal?
Jak se to mohlo stát?
Přece jsem to nemohla čekat!
Já na tebe už zapomínala, vážně jo!
Ale najednou jdeme ven, už nic necítím,
však tvoje chování zdá se být divné
a najednou polibek.
Neubránila jsem se, i přesto že jsem chtěla,
na všechno okolo jsem zapoměla.

Měl jsi si vzpomenout dřív,
ale stejně, k čemu by to bylo?!
Nebrals to vážně, chtěl sis jen užít!
Nevím proč mě to štve, vážně nevím.
Vůbec se to nemělo stát!
Srdce mě přemohlo, proti mé vůli!
Ale nechci, aby smutek sílil ...
Autor Holka z davu, 03.05.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Andělská holka, Orichi, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná to zní jako otřepaná fráze, ale chce to čas... to je jedinej lék...Právě si ho ordinuju :-)

26.05.2008 20:53:00 | Caracol

Au... uplně sem se do toho vcítil, občas to bívá těžký..
Jen kvůli jednomu hlupákovi nezanevři k lásce a citům.
Přeju ti ať se ti lépe daří.

10.05.2008 22:10:00 | Orichi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí