jinde

jinde

Anotace: občas se prostě zdá, že jste ve špatném světě

V noci bdit a čekat sen
a ve dne snít a prosit jen
ať už mi ticho v hlavě nekřičí
chci nevnímat a zavřit oči
možná navždy, možná ne

dny, týdny, měsíce plynou rychle
říct důležité se nestihne
pouze čekání v mých představách
mě dýchat volně nechává
třeba navždy, třeba ne

jednou i Vám se může stát
že Vás přestanou milovat
a pak budete pocit mít
že Vaše srdce přestalo bit
někdy navždy, někdy ne

možná, že v jinem lepším světě
kde Romeo s Julii šťastně žije
není trápení ani smutku
není hořkých chvil či špatných skutků
jednou provždy...
Autor hard_being, 04.05.2008
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Souný, Flamy, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybychom neznali smutek, asi bychom nevěděli, co je to štěstí a proto díky za oboje, protiklady k sobě patří.

04.05.2008 02:04:00 | Souný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí