SMS

SMS

Anotace: Pár básniček co se vleze do sms..

1)V zahradě růží chtěl bych tě nést a tvojí láskou hlavu si plést,pak polibek sladký na tvář ti dát a říkat lásko,že mám tě rád!! :)

2)Do duše jsi mi vnesla klid i když spolu nemůžeme být,ale kamarádství je dar jasný když dva jsou potom šťastni!!:)

3)Tobě můžu jenom přát ať má tě někdo tuze rád,jsi světlo v temné noci,když mi není nikdo kupomoci!!!:)

4)Do života vstoupil smutek,když mi stebou život utek!Dnes je láska ale vratká i když jsi pořád tak sladká!!! :)

5)Znám tě jenom malou chvíli,já však vím že jsi srdce roztomilý.Zase rád ti pošlu píseň,abych uhasil tvou tíseň :)

6)Ty jsi moje sluníčko tak popojdi maličko,já se na tě chci dál dívat neš se začne snámi stmívat!! :)

7)Jsi můj malej doktůrek co vyléčí mne z potvůrek,já tebe jako antibiotika mám a proto se hned nevzdávám,když usměv tvůj si dopřavám.

8)Jsi moc milej motýlek,co přinesl mi do pokoje pár světílek,ty však noční můrou ve snu se stala,když jinému srdce své jsi dala!!:(

9) Posílám ti na víčka,jenom sladká slovíčka.Až někdy budeš chtít se smát,já rád ti můžu jeden úsměv dát.Ten pohladí tě po tváři a tvé srdce se pak rozzáří!!:)

10)Jsi jako dárek z nebes,co mi anděl přines,já chci jít stebou do ráje a říkat všem jak ona sladká je:)

11)Posílám ti růži květ a doufám že přijdeš si i přivonět,mě slzy stékaj po tváři,když ty se na mne krásně netváříš!! :)

12)Svět se semnou celí točí,když pohlednu do tvých očí,já chtěl bych křídla mít jak anděl,abych do ráje pro tebe si zašel.

PS.hlavně neposlat někomu komu nechcete(manžel-manželka,milenece-milenka)
Autor Sweet-Maik, 04.05.2008
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsi sám skládal???
některé jsou dobre, jine horsi..

04.05.2008 19:11:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí