Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: ...

Celé mé srdce je jen tvé,
proč nechápe, že je vše u konce.

Miluji tě celou myslí,
proč mi to vše nevysvětlí.

Tvá krása mi imponuje,
miluji tě mi srdce vysvětluje.

Tvá báječnost mě stále provokuje,
když vím, že mě ona ignoruje.

Miluji tě má tajná lásko,
stále ti říkám jen má krásko.

Miluji tvé něžné zapomeň,
na mě už nikdy nevzpomeň.

Lásko moje největší,
jsi pro mě stále nejdůležitější.

Miluji tvůj něžný úsměv,
nikdy nebudu mít na tebe hněv.

Jsi moc krásný člověk,
tobě věnuji celičký svůj věk.

Chci ti být u srdce blízko,
jsi moje nejtajnější, jsi moje, lásko.
Autor tearful, 04.05.2008
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané... uplně ti rozumím

04.05.2008 21:49:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí