Jseš pro mě...

Jseš pro mě...

Anotace: Je sice krátká, ale snad ji ještě prodloužím, protože tenhle si to zaslouží...

Jseš pro mě slunce,
co vnáší teplo do srdce,
které pro tebe bije,
jenom proto žije.

Jseš pro mě vodou,
mnou pitou,
bez ní bych zemřela žízní,
v bolestech a tísni.

Jseš pro mě vzduch,
který dává mým plicím ruch,
v dech se mění,
a každý je tvé jmění.
Autor Markul, 04.05.2008
Přečteno 717x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí